About

Cat kitchen este un blog pe care m-am hotarat sa-l fac din dorinta de a schimba ceva in viata mea, de a face ceea ce imi place, de a impartasi cu cei dragi mie, si de ce nu si cu voi,  mica mea pasiune.  Desi nu sunt o profesionista in arta culinara, imi place sa gatesc si sa incerc mereu retete noi care la inceput sunt o mare provocare, iar la final o mare satisfactie !!

De ce cat’s  kitchen? Pentru ca sunt o mare iubitoare de pisici si de aceea  am langa mine doua ghemotoace de blanita pe care le veti cunoaste  in curand cu totii !!

25 de gânduri despre “About

  1. eu am cunoscut ghemotoacele de blanita si mi-s tare dragi si mie….poate ca nu esti o profesionista in arta culinara ,dar ceea ce faci,faci mereu cu drag si pasiune…

  2. ceau Adinutza,
    esti foarte priceputa la mancare….ai doua ghemotoace superrr frumoase…….
    o sa trec curand pe la tine sa le vad
    pe curand

  3. Si eu sunt o MARE iubitoare de pisici (ce-ar fi viata fara o pisica?), si eram sigura ca voi gasi retete pe placul meu aici! Voi inceraca ciorba falsa de burta, cu ciuperci pleurotus, pentru ca de sarbatori eu simt nevoia sa mananc si ceva care sa n-aiba carne de porc… 🙂 😛 Chiar poate ca-ti pot da o idee: pentru viitor sa propui o seama de retete pentru cei care ar vrea sa incerce si o masa de Craciun si Revelion, mai altfel…mai cu leguminoase :D….
    Si pentru ca las un comentariu in aceasta perioada, iti doresc multa fericire, spor la munca si un an nou cu multe impliniri!

    • Ma bucur ca iubesti pisicile 😉 … pe mine ma fac sa zambesc si in cele mai cumplite zile , iar viata fara ele nu mi-o imaginez , de 15 ani traiesc alaturi de ele si imi place enorm asta !!! :):) … cat despre papika , ma bucur ca ai gasit ceva pe placul tau si cu siguranta vei mai gasi , de Craciun si Revelion chiar si raciturile le-am facut din curcan anul acesta , doar afumatura am avut ceva muschiulet de porc si carnaciori ptr tatal meu , el tanjeste mai mult dupa porcusor , dar afumatura am avut si de curcan 😉 insa si pe parcursul anului cand gatesc porc , gatesc mai mult preparate din carnea slaba a acestuia ( cele mai multe din muschiulet) … am sa tin cont de ideea ta si voi incerca sa fac si sa propun si preparate din leguminoase 😉 …..aaaa , ciorbica de pleurotus e bestiala , astept sa-mi spui daca ti-a placut !!
      Iti multumesc mult de vizita si sper sa treci cu drag pragul casutei mele virtuale 🙂 ….. multa sanatate si bucurii iti doresc si eu , iar anul care vine sa fie mult mai bun !!

  4. AM UITAT SA-TI SPUN CA AM FACUT ACEA CIORBA DE PLEUROTUS, CARE A PLACUT F. MULT CHIAR SI „CARNIVORILOR” DIN FAMILIA MEA!! SUPER!! TE URMARESC IN CONTINUARE CU PLACERE. TE SARUT!..

  5. Bonjour Magda-Alina! ma bucur ca ti-am descoperit super-blogu’… dupa descriere, avem în comun doua lucruri: felinele si retetele cu „touche personnelle”… 🙂
    – – –
    Salutari toulousene, sanatate, bafta si spor în tot ce-ti propui…
    un week-end placut si senin, afar’ si-n suflet… Amicalement, Mélanie NB

  6. Hello ,Adina draga,tin sa-ti spun ca de cateva ore stau si ma binoclez pe blogul tau si nu stiu ce reteta sa aleg pt.masa din duminica asta…..asta imi da de gandit caci te pricepi….tine-o tot asa……si ms pt.idei.Te pup

Lasă un răspuns către Ionela Trastau Anulează răspunsul