21 de gânduri despre “Contact

  1. D-na,mi-ai demonstrat a nu stiu cata oara ca esti o gospodina desavarsita,faci din placere ceea ce faci si asta se vede,ce iese din mainile tale este ARTA.ce sa mai zic decat felicitari si inca odata dan al tau este un fericit ca pe el il rasfeti cu toate bunatatile astea.

  2. Buna Adina !
    Nu ne cunoastem,desi suntem din acelasi oras ! Sunt impresionata de initiativa ta ! Am devenit si eu in timp pasionata de gastronomie ,desi nu am prea mult timp sa gatesc asa cum as vrea eu ! De ceva vreme am inceput sa scanez miile de retete pe care le-am adunat din reviste in speranta ,ca poate voi avea vreodata timp sa le si incerc. As fi bucuroasa sa schimbam impresii ,cunostinte si retete !
    Agnes

    • Buna Agnes!!!
      In primul rand iti multumesc de vizita pe blog , apoi te asigur ca ne cunoastem de ceva ani , ne salutam chiar !!!!! Eu sunt o colectionara de carti gastronomice si cred ca mi-ar mai trebui o viata sa pot face toate retetele din ele :)Mai am multe de invatat, nu le stiu pe toate …. dar imi place sa experimentez mereu retete noi, mereu sa fie o noua provocare !!!! Ma gasesti zilnic pe blog sau ma poti contacta pe adresa de mail.

      • Gata , te-am identificat ! Ar fi fost prea de tot sa nu ne cunoastem in acest oras mic ! Abia astept sa te intalnesc si sa te felicit personal pentru blog !
        Am niste retete bune de supe crema rapide, mancare de linte , naut ……

  3. Am si eu o multime de ele , dar cel mai greu este sa ma hotarasc ce sa fac… imi poti trimite pe mail cateva retete de supe creme si promit ca voi alege sa fac ceva si sa postez !!!

  4. Asteptam de multe ori o reteta , o sugestie in ceea ce priveste arta culinara si acum am aceste raspunsuri chiar in detaliu. Ma numar printre acei care au gustat anumite preparate si ma declar multumit iar aceast blog stiu ca e realizat cu aceasi pasiune cu care sunt facute produsele, deci……Felicitari!!!!!!!!

    • Mersi ca ma vizitezi „pe blog ” ….mersi pentru sustinere si ma bucur ca ai avut ocazia si TU sa gusti macar o data din ceva preparat de mine … poate intr-o zi voi posta si o reteta de pizza de la colegul „italian ” …ca nu degeaba a fost pizzar !!!!

  5. Vin si eu cu reteta, sper sa fie de folos, e f simpla :
    – 1 kg de faina
    – 1/2 litru apa
    – 70 g sare
    – 15 g drojdie proaspata
    – 30 ml ulei f soarelui
    Se amesteca ff bine aluatul pana cand nu ramane lipit de castron, e f imp. si se lasa 4 ore la dospit. De preferinta drojdia se dizolva in apa calduta unde se adauga si sarea pana se topeste. Aluatul nu trebuie sa fie intins f gros dar nici ff subtire. Nu incercati cu Ketch-up , ii strica tot gustul, de obicei se prepara sucul de rosii cu ajutorul unei masini de pasat rosii fara pielita, se condimenteaza si acest sos cu putina sare dupa gust. Mozzarela nu trebuie sa lipseasca, se taie cubulete si se intinde peste sucul de rosii uniform pe toata sufrafata pizzei dupa care se poate adauga orice , dupa pofta inimii. Pt mai mult de 50 de combinatii de pizza care se fac si acum in Italia iti stau la dispozitie, sper sa fi fost de ajutor , pofta buna.

    • Buna !!!!!
      Imi pare rau , dar aseara nu am mai fost pe comp si nu te-am putut ajuta 😦 ….. ma bucur enorm ca-ti place blogul meu si ca vrei sa te abonezi la postari !!!!!!

  6. PS: s-a rezolvat dand click pe cele doua casute de aici de sub comentariu 😛 m-am blegit de tot, vad ca nu mai functionez la ora asta.
    Noapte buna!

  7. Hallölchen Adina!
    Mersi pt. vizita facuta pe Blog!
    Imi scri-ai ca ai pofta sa gusti RUBARBA.
    Din pacate in RO. nu este asa de mult raspindita in comparatie cu Westul Europei.
    La noi sint plantatii care sint amenajate si ingrijite special, ca in primavara fiecarui an sa se poata cultiva cant. cit mai mari.
    Cu sfirsitu lunii Iunie, sfirseste si sezonul acestei „legume.
    Daca ai gradina si ai ocazia sa primeste o radacina de Rubarba, poti sa o plantezi si ai sa vezi ca sa inmulteste de la an la an
    Important este sa primeasca multa apa si sa nu fie plantata linga plante cu radacini lungi.
    Adina, iti urez ca in primavara care urmeaza sa ai norocul sa gasesti sa cumperi si sa gusti sa vezi cum este
    Mi-ai scris ca ai auzit ca este f. buna.
    Acum gusturile si pararile sit diferite. de aceea eu pot sa-ti spun ca, este buna, dar mie personal nu imi trebuie neaparat sa o am zilnic.Odata de doua ori pe en, imi este de ajuns.
    Dina, un We.placut in continuare si bafta sa gusti Rubarba la anul viitor!!!
    Cu prietenie
    Laura S.

    • Ma tenteaza sa gust tot ce nu am gustat inca :):) … daca nu gust rubarba nu am de unde sa stiu daca-mi place , dar ptr asta trebuie sa gust !!
      Se gaseste si in RO , dar in orasele mai mari , eu stau intr-un oras destul de micut … ms ptr sfaturi , poate, poate o sa fac rost de rubarba si am sa pun in gradina 😉 ….
      Ms ptr tot !!!

  8. Buna,
    gasesc minunat blogul tau, nu ma mai satur sa-l studiez!
    Problema mea este ca am incercat sa ma abonez cu adresa de mail de doua ori si nu am reusit. De ambele dati mi se spune ca linkul este expirat desi l-am accesat aproape instant dupa ce l-am primit. Poate reusesti tu sa ma lamuresti ce si cum, pt ca vreau f mult sa ma abonez! Sau poate poti tu sa ma abonezi cu adresa de mail.
    Mersi mult!

    • Ce ma bucur sa aud asta !!! Iti multumesc din suflet ca ma studiezi cu placere !! 🙂 Offff , cat despre problema , esti prima care-mi spune ca nu se poate abona !! 😦 Nu ai decat doi pasi de facut : prima data introduci adresa de mail in casuta de sub JOIN OTHER FOLLOWERS , apesi ABONEAZA-TE , apoi automat ti se trimite un mail de confirmare unde trebuie sa apesi CONFIRM FOLLOW , si asta e tot !!! Poate de data asta reusesti , tare m-as bucura !!! Sper sa ne mai auzim !!
      O duminica superba !!

Lasă un comentariu