Cannelloni cu branzeturi


img_6427-a

Ador pastele de tot felul.Am incercat fel si fel de forme si combinatii, insa cannelloni niciodata.Si nici macar nu stiu de ce.Se pare insa ca de data aceasta le-a venit randul, pentru inceput umplute cu branzeturi, apoi vedem ce mai urmeaza.

Ingrediente:

  • 16 tuburi cannelloni
  • 400 g branza dulce
  • 250 g ricotta (urda)
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 1/2 praz
  • 4 fire subtirele de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita dulceata ardei iute
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 400 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Amestecati intr-un bol incapator,branza dulce,ricotta, oul si smantana.Spalati prazul si ceapa verde, apoi le taiati marunt si le adaugati impreuna cu mararul tocat, peste branzeturi si smantana.Condimentati cu sare,piper si dulceata de ardei iute.Amestecati bine toate ingredientele.

Ungeti o tava termorezistenta cu ulei de masline.

Cu ajutorul unui cornet pentru patiserie, umpleti fiecare tub  de cannelloni, punandu-le apoi in tava unsa cu ulei de masline.In alt bol,amestecati smantana cu laptele si cele 3 oua.Condimentati cu sare si piper si turnati compozitia obtinuta peste tuburile aranjate-n tava.Radeti peste acestea, cascavalul,apoi bagati tava in cuptorul preincalzit pentru circa 30 de minute.

Serviti cu pofta alaturi de un pahar cu vin.

img_6397-a

Weekend minunat sa aveti,da? 😉

Salvează

Anunțuri
Articolul precedent
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Tatisns

     /  22 Octombrie 2016

    Cu siguranta le incerc cat de curând . Am pregătit cannelloni cu carne si am fiert putin pastele, după care le-am pus intr-un prosop umed psna cand le-am umplut. Varianta aceasta este mai rapida si vreau sa vad cat de gustoase sunt. Excelente in varianta ta si multumesc mult ! 😚

    Răspunde
    • Eu nu le fierb si sunt fff multumita de rezultat.Abia astept sa le incerc si eu cu carne!! 😉
      Cu mare drag!!Sa le savurati cu placere cand le faceti!!
      O seara frumoasa!!

      Răspunde
      • Tatiana

         /  4 Noiembrie 2016

        Maine le fac in varianta ta mult mai simpla. Multumesc mult !
        Weekend placut iti doresc !

      • Tatiana, abia astept sa le incerci si asa!! ;)Cu mare drag!!
        Asemenea va doresc si voua!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: