Salata mixta cu ansoa,oua de prepelita si rosii


IMG_3711 a

Sper ca nu va plictisesc cu fel si fel de retete cu ousoarele astea frumoase si nu numai, insa pentru mine sunt nelipsite din frigider si automat din retetele saptamanale, asa ca, astazi vi le recomand intr-o combinatie delicioasa cu ansoa.

Ingrediente:

  • 150 g file ansoa marinat in ulei
  • jumatate lingurita marar tocat
  • 150 g salata mixta ( Oliveris-Lidl)
  • 2 fire subtiri de ceapa verde
  • 1 fir subtire de usturoi verde
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri otet balsamic
  • 10 oua de prepelita
  • 5-6 rosii cherry
  • sare piper
  • chilli

Puneti apa intr-o craticioara micuta, adaugati 1 varf lingurita sare, apoi ouale de prepelita.Le lasati la fiert circa 10 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Dupa ce acestea au fiert, le scurgeti de apa fierbinte si adaugati peste acestea, apa rece .Le lasati in apa pana se racesc complet, apoi le curatati de coaja . Dupa ce le-ati curatat pe toate, le treceti usor printr-un jet de apa rece pentru a elimina bucatelele mici de coaja care au ramas lipite pe acestea. Le lasati la scurs pe un servetel de hartie, apoi le taiati in sferturi.

Spalati salata si lasati-o la scurs intr-o strecuratoare. Scurgeti uleiul de pe bucatelele de ansoa intr-un castron mai incapator, iar peste ansoa rasnitati putin chilli, adaugati mararul tocat si amestecati putin.

Ceapa si usturoiul verde le taiati marunt, iar catelul de usturoi il radeti pe razatoarea mica. Adaugati ceapa,usturoiul si otetul balsamic peste uleiul din castron.Condimentati cu sare si piper dupa gust, amestecati bine totul,apoi adaugati peste toate acestea, salata mixta. Amestecati din nou.

Puneti salata aromata cu toate cele pe farfurii sau in boluri, apoi peste aceasta adaugati bucatelele de ansoa, ousoarele de prepelita si rosile taiate-n sferturi.

IMG_3659 a

Pofta buna si un week-end asa cum vi-l doriti!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

  • Google Translate

  • Vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete de pe blog?

    Alătură-te altor 715 urmăritori

  • Pentru sanatate, Franlav Rave

  • Margot ne asteapta pe toti la al sau Bistro !!!

  • Dana va bucura sufletul cu tablouri superbe !!!

  • Adina va ofera bijuterii lucrate manual !!

  • aparate foto digitale
  • Categorii

  • Ultimele noutati

  • Cele mai bune

  • Arhive

  • Feedjit

  • Bannere

  • Pozele mele pe Flickr

  • dynamic ip tracing
  • Bloguri culinare preferate :

    Edith's kitchen
  • Ama in bucatarie
  • Laura Sava
  • Laura Adamache
  • Andreea's
  • Diva in bucatarie
  • Chez Maziligue
  • Lilly in the kitchen
  • Maya's world
  • Dulcegarii culinare
  • Bucatar maniac
  • Retete fel de fel
  • Invat sa gatesc !
  • Eileen cuisine
  • Alice - albinutza
  • Zazuza's
  • Povesti culinare
  • Bucataria- marea aventura
  • Clipe dulci si parfumate
  • Bucate apetisante
  • Sarah's home
  • Explora ciusine
  • Cucina Jugariu
  • Dulciuri fel de fel
  • Bucataria lui Dodo
  • Can't boil an egg
  • Teo bucatar
  • Adela's cakes
  • De prin lume adunate...
  • Bucate pe alese
  • Simona's world
  • Papa bun
  • Betty's kitchen
  • Pasiune ptr bucatarie
  • My fancy cake
  • Cooking with my soul
  • Xandrinne si ale ei ispravi culinare
  • Blogul lui Haplea
  • Retete GG
  • Preparam si mancam
  • DiaMar - bucataria galbena
  • Just love cookin
  • Fantezie in bucatarie
  • Din bucataria mea
  • O Elfa Gospodina
  • Culorile din farfurie
  • Retete - Ina
  • Retetele Panselutei
  • Delicatesa culinara
  • Placeri simple
  • Andrada's kitchen
  • Adi Hadean
  • Momente in bucatarie
  • De la Bogdana
  • Cu Mimi in bucatarie
  • Ceva bun - ceva dulce
  • Boabe de cafea
  • Alison's trials
  • Restaurantul de acasa
  • Lacto-ovo-vegetarian kitchen
  • Menta si rozmarin
  • Simplu si bun
  • Retete Veggie
  • In jurul Kadiei
  • What liberty ate
  • Cristina's blog
  • Retetele mele dragi
  • Emily's cupcakes
  • Taste Bazaar
  • Retete vegetariene
  • Ce a mai gatit Timea ...
  • Delicioasa studio
  • Delicioasa
  • Apa.Faina.Sare
  • Bunatati din natura
  • D'ale coconitelor
  • Eat , love and be happy
  • Daiana's Kitchen of love
  • Angel's food
  • Ierburi uitate
  • Mitinitta
  • Oala lumii
  • Icre negre
  • Paine si desert
  • Papa la Ile
  • Retete ca la mama
  • Delicious Flavours
  • Bucataria lui Radu
  • My classic cuisine
  • Pasiune si culoare
  • Retetele lui Radu
  • Sarea in bucate
  • Comori delicioase
  • Easy peasy
  • Disturbingly delicious
  • Sister's Kitchen
  • Bucataresele vesele
  • Pofta vine gatind !!
  • Claudia cuisine
  • Cozinha de Ramona
  • Enjoy dessert
  • Caietul cu retete
  • Transylvanian Kitchen
  • Kiss the cook
  • The wandering oltean
  • Uica Mihai
  • Simona's passion
  • Paradise Cuisine
  • Pasiunile Mihaelei
  • Bloguri, Bloggeri si Cititori
  • Copyright

    Continutul acestui blog (imagini+text )constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright.
  • Alte bloguri !

    Luise - Totul despre ciuperci !!!
  • Jurnalul lui Petit
  • Blogoteque
  • Tara mea inventata
  • Geanina Lisandru
  • Impulsuri foto
  • Povesti vieneze
  • Vasi-Gioni
  • Jurnal de gradina
  • D-ale copilariei
  • Mala Teaha
  • Destinatia ... intamplatoare
  • La fereastra cu gutuie
  • Rastimpuri
  • Back to dreams
  • Istoria banatului
  • 22 for you
  • Time for vintage
  • Insomnii
  • DrStoica
  • Florin Rosoga
  • Adela Parvu
  • Crescentius
%d blogeri au apreciat asta: