Bruschette cu rosii , oua de prepelita si parmezan


Bruschette cu rosii cherry si oua de prepelita

Nu stiu cat va plac voua de mult bruschettele , insa mie imi plac enorm din prea multe motive . Pe langa faptul ca ne putem lasa imaginatia sa zburde la fel si fel de combinatii si nu putem da gres cu niciuna dintre ele , sunt extrem de usor de pregatit pentru un mic dejun sau o cina tarzie pregatita contra timp .

Ingrediente :

  • 200 g paine fara gluten Dr.Schar ( circa 10 feliute)
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 8 oua de prepelita
  • 200 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei de masline aromat
  • 3 frunzulite de busuioc proaspat
  • 70 g parmezan ras
  • cateva frunzulite mici de busuioc pentru ornat

Puneti ouale de prepelita intr-o craticioara cu apa calduta si un vf lingurita de sare , apoi  lasati-le sa fiarba 5 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca . .Dupa ce au trecut cele 5 minute , puneti apa rece peste ele si le lasati sa se raceasca . Le curatati apoi de coaja si le taiati in jumatate sau feliute .

Tapetati o tava cu hartie de copt , apoi aranjati pe aceasta , feliile de paine .Le stropiti cu ulei de masline , presarati putina sare si piper , apoi  bagati tava in cuptorul preincalzit , pana  acestea incep sa se rumeneasca usor .Le lasati circa 5 minute pe fiecare parte .

Spalati rosiile , apoi le taiati cubulete micute si le puneti intr-un bol .  Le condimentati cu putina sare si piper , apoi le stropiti cu uleiul de masline aromat . Adaugati si frunzulitele de busuioc taiate marunt , apoi amestecati totul .

Dupa ce feliile de paine s-au rumenit putintel  , le scoateti din cuptor si le asezati pe un platou.

Adugati pe fiecare feliuta de paine prajita , rosii , 2-3 feliute din ouale de prepelita fierte ,iar deasupra acestora presarati parmezan ras.

Ornati cu frunzulite de busuioc si serviti .

Bruschette cu rosii , oua de prepelita si parmezan

Pofta buna si un week-end cat mai frumos !!

4 gânduri despre “Bruschette cu rosii , oua de prepelita si parmezan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s