Pulpe de pui ( dezosate) cu ciupercute si cascaval


Toate planurile mele din acest week-end au esuat 😦 . Nu stiu de ce , insa nimik nu mi-a iesit asa cum imi doream 😦 , iar ceea ce am facut intr-un final , au fost hotarari de ultim moment , ca si aceasta reteta care sper totusi sa va placa !!

Ingrediente :

  • 1 kg pulpe de pui dezosate
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 4 catei de usturoi , rasi pe razatoarea mica
  • 50 unt
  • 500 g ciuperci champignon ( mai micute )
  • 200-250 g cascaval afumat , ras pe razatoarea mare

Spalati carnea , apoi o lasati sa se scurga bine .Taiati fiecare pulpa dezosata , in jumatate .

Intr-un bol micut , amestecati uleiul cu sarea , piperul , boiaua si usturoiul ras .Puneti pasta obtinuta peste carne si ungeti bine bucatile,  pe toate partile.

Ungeti o tava termorezistenta cu unt , apoi aranjati frumos bucatile de carne .

Ciupercutele le spalati , le taiati in jumatate si le aranjati peste carnea din tava ( eu am pus doar cateva ciupercute in tava ca sa nu acopar toata carnea si sa se vada si ea in poza 🙂 , apoi am pus si restul de ciupercute ) .Acoperiti tava cu folie de aluminiu .

Bagati tava in cuptorul preincalzit ptr circa 40 de minute .Datorita ciupercilor , eu nu am mai pus apa in tava , au lasat ele suficienta . Insa daca sosul din tava scade prea mult , puteti adauga putina apa .

Cand aceastea sunt aproape gata , scoateti tava si presarati deasupra cascavalul ras .

  Bagati tava din nou in cuptor , dar de aceasta data neacoperita , ptr inca 10 minute .

Cand cascavalul este frumos rumenit , acestea sunt gata .

Lasati sa se raceasca putin , apoi serviti .Noi le-am servit alaturi de piure.

POFTA BUNA !!!

Anunțuri
Articol anterior
Lasă un comentariu

32 comentarii

  1. Reteta asta e senzationala …trebuie neaparat s-o incerc 🙂

    Răspunde
  2. Ce bine arata! Apetisant!

    Răspunde
  3. zilahi adela

     /  12 Martie 2012

    Am sa o incerc si eu!! Imi plac ingredientele! Pupici!

    Răspunde
  4. Mamma mia, cum arata ciupercile alea innecate in cascaval… De pulpe nu mai nimic, ca ma ingras cu ochii… Pupici si o saptamina minunata sa ai !

    Răspunde
  5. O mancare gratinata care ti-a iesit sigur foarte buna,ca de aratoasa nu mai zic,chit ca zici ca n-ai fost in forma .

    Răspunde
  6. DiaMar bucataria galbena

     /  12 Martie 2012

    Imi palc ciupercile acelea foarte mult sa stii.Pupici!

    Răspunde
  7. Super arata!!! Trebuie s-o incerc si eu, neparat! Pupici

    Răspunde
  8. Mmm, buna tare!!!Ce pofta mi-ai facut:)Pup!

    Răspunde
  9. marina

     /  13 Martie 2012

    vai,Adina,cum poti sa fii nemultumita de poze,ca mie mi-ai facut o poftaaaa nebuna…
    wow,cum arata ciupercutele cu cascaval !!!!! demential !!!!

    Răspunde
    • Ma bucur ca-ti plac ciupercutele , nici nu ma asteptam sa nu-ti placa 😉 …. cat despre poze , se poate mult mai mult de atat , insa atunci cand imi pierd rabdarea , nu mai incerc si nu mai fac nimik …. asta e… mai am si momente din astea !! :)))

      Răspunde
  10. ce frumos si auriu e si la tineeeee! arata grozav!

    Răspunde
  11. Draga Adina, chiar imi place tare ce ai facut aici, fapt pentru care la cina voi pregati pulpe de pui cu ciuperci… Pup

    Răspunde
    • Ce ma bucur ca-ti place !!!!! …. ca sa nu mai zic cat sunt de incantata ca vei pregati acest preparat grozav de bun 😉 ….
      Sa va fie de bine !!! 😉

      Răspunde
  12. Cat de mult imi plac ciupercile…

    Răspunde
  13. Acum am terminat de mancat a doua portie. Am vrut sa comentez dupa prima da nu am ajuns din bucatarie pana la calculator ca mi-a venit pofta iara :)) E super… Recomand cu toata gura :))

    Răspunde
    • Hmmmmm , sa inteleg ca se cere un bis cat de curand ?
      Dorin 🙂 😉 , ma bucur ca au fost pe placul vostru !!! Sa va fie de bine !!!! Sper sa te mai inspiri de pe blogul meu 😉 …..

      Răspunde
  14. Diana

     /  2 Octombrie 2012

    vreau si eu sa stiu la ce temperatura trebuie sa fie cuptorul?tin foarte mult cont de toate indicatiile atunci cand vreau sa pregatesc ceva.Ms mult:*!

    Răspunde
  15. Diana

     /  3 Octombrie 2012

    Multumesc mult pentru reteta:D…a fost delicios totul!

    Răspunde
  16. Ana

     /  2 Iunie 2016

    Hey,
    Multumesc frumos pt reteta. Daca nu am pus folie de aluminiu, mai ies la fel de gustoase?

    Răspunde
    • Ceau,
      Scuze, abia acum am vazut comenatriul tau. Sigur ca ies la fel de gustoase, dar putintel mai rumenite 🙂 ..
      Sa va fie de bine!!
      O seara frumoasa!!

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: