Capsune cu ricotta


Zilele trecute tati meu mi-a facut cadou o caserola cu capsune 🙂 , iar spre surprinderea mea chiar erau destul de parfumate . O parte din ele le-am papat ca atare , iar cele ramase le-am servit cu ricotta , biscuiti si sirop de menta ;).

Ingrediente ptr doua portii :

  • 6 capsune
  • 250 g branzica ricotta
  • 2 linguri zahar tos cu aroma de vanilie
  • 4 biscuiti
  • 2 linguri sirop de menta

Spalati capsunele , apoi le rupeti coditele.

Puneti branza ricotta intr-un bol micut , adaugati zaharul tos si amestecati bine .Daca nu e destul de dulce , mai puteti adauga o lingura de zahar .

Puneti biscuitii intr-o punguta , iar cu ajutorul unui sucitor , ii faramitati , dar nu ffff fin .

Puneti pe o farfurie jumatate din cantitatea de biscuiti faramitati , ii stropiti cu sirop de menta , iar cu ajutorul unui sprit ptr ornat , puneti trei gramajoare din branzica .

Deasupra branzicii aranjati frumos cate o capsunica si serviti !!

POFTA BUNA !!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

43 comentarii

  1. m-ai omorat cu pozele…..:))))

    Răspunde
  2. Mooama ce poze !! fix cum zice Alina.. m-ai omorat !;))

    Răspunde
  3. Deliciooos! Si pe mine m-au surprins capsunile anul asta…chiar au gust 🙂

    Răspunde
  4. DiaMar bucataria galbena

     /  3 Martie 2012

    Abia astept sa apara capsunile in piata.Mi-ai facut pofta.Pup!

    Răspunde
  5. Ador sã pregãtesc deserturi cu ricotta, prezentarea e super:)

    Răspunde
    • Aveam o cutiuta de ricotta in frigider , iar daca tati mi-a adus capsuneii …. asta a rezultat !! 😉 … ma bucur ca-ti place !!!

      Răspunde
  6. Ce idee misto,eu le combinam cu mascarpone!Pupici!

    Răspunde
  7. Antipaticooo… ai mincat bunaciune de capsuni fara sa ma inviti… Noroc ca nu sint insarcinata, ca altfel lesinam uitindu-ma la pozele astea… Pupici !

    Răspunde
  8. Frumoasa prezentare ai facut!

    Răspunde
  9. Andda

     /  4 Martie 2012

    mmmm,arata fff bine,si la cat de gustoase au fost capsunile,reteta ta cred ca a excelat:*

    Răspunde
  10. superba prezentarea!!!

    Răspunde
  11. Noroc ca am mancat capsuni cu ciocolata la pranz ca muscam ecranul.

    Răspunde
  12. Arata grozav de bine si cred ca au fost un deliciu!!!Mi-ai facut o pofta de capsuni:))Pup!

    Răspunde
  13. eu nu prea stiu despre ce brinza e vorba,,,brina topita,piladelfia,sau care ?

    Răspunde
  14. Nu am incercat niciodata cu ricotta, cateodata cu smantana dar, de cele mai mult ori, simple. Oricum imi plac!

    Răspunde
  15. zilahi adela

     /  4 Martie 2012

    Hm vad ca te-ai rasfatat la maxim!! 🙂 Prezentarea e super! Pupic!

    Răspunde
  16. Of , abia astept sa gasesc si eu capsuni aromate . Arata tare bine desertul , imi place .

    Răspunde
  17. Vai ce poze faine ai facut… Cum sa rezist?! Pupici

    Răspunde
  18. Vaiii…cat de bine arata. 🙂 Super!

    Răspunde
  19. am in casa si eu un mare mincator de capsune simple,poate fur de la el sa le imit pe ale tale!:)

    Răspunde
  20. superbe, delicioase, ce sa mai … arata bestiaaaaaaal
    te pup scumpa mea! O zi minunata!

    Răspunde
  21. Deci tu esti autoarea bunatatilor de la „maniacu” ??? Ma bucur ca te-am descoperit….succes in tot ce faci !!!

    Răspunde
  1. Tarta rustica cu mure , afine si capsune | Cat's kitchen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: