Franjuri din piept de pui cu risotto


Asa cum am promis zilele trecute 🙂 , azi va arat cu ce am servit noi acel minunat si colorat risotto !!!!

Ingrediente:

Spalati bine pieptul de pui , il stergeti cu prosopele de hartie , apoi il taiati fasiute nu ff lungi .

Puneti fasiile de carnica intr-un castronel , le stropiti cu 3 linguri ulei de masline ,le condimentati cu sare si piper , apoi adaugati prazul taiat maruntel si bagati carnica la frigider ptr circa 2 ore.

Intre timp preparati risotto-ul cu sfecla rosie dupa reteta de aici.

Scoateti carnea de la frigider , incingeti uleiul ramas intr-o tigaie si prajiti carnea pana cand incepe sa se rumeneasca.Amestecati cu o lingura de lemn ptr a nu se prinde si ptr a se rumeni pe toate partile .

Cand aceasta e prajita , o scoateti pe un platou si o pastrati calda.

O puteti servi alaturi de o garnitura de cartofi sau orez.

Noi am servit-o alaturi de risotto cu sfecla rosie .

POFTA BUNA !!!

Publicitate

26 de gânduri despre “Franjuri din piept de pui cu risotto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s