Fursecuri cu cacao si cocos


    In mare graba vine si a doua reteta !!!

Ingrediente:

  • 150 unt
  • 150 g zahar tos
  • 1 vf de cutit de sare
  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 30 g cacao
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100 g zahar
  • 2-3 lingurite zeama de lamaie
  • 50 g fulgi de cocos
  1. Amestecati untul cu zaharul intr-un castron, pana devine spuma.Adaugati oul , sarea si pulberea de cacao, mai mixati putin , apoi adaugati faina si coaja rasa de lamaie.Mixati pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Inveliti aluatul obtinut in folie de aluminiu si-l lasati sa se odihneasca in frigider circa o ora.
  3. Scoateti aluatul din frigider ,il  intindeti pe o planseta tapetata cu faina si intindeti o foaie de circa 3-4 mm , taiati cu o forma de care doriti sau de care aveti ( eu am ales forma fluturas ) , si puneti  fluturasii intr-o tava in care ati pus hartie de copt.
  4. Bagati tava in cuptorul preincalzit si lasati fursecurile  sa se coaca circa 10-15 minute.Dupa ce le scoateti din cuptor , lasati fursecurile sa se raceasca.
  5. Intre timp , amestecati zaharul cu zeama de lamaie  pana devine ca o glazura , apoi ungeti doar o jumatate din fluturas ( o aripioara :)) cu aceasta glazura si presarati fulgii de cocos peste glazura.

POFTA BUNA !!!

12 gânduri despre “Fursecuri cu cacao si cocos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s