Dulceata de cirese



Dupa dulceata de capsune a venit momentul sa fac si de cirese , iar dupa aceasta dulceata cred ca o sa fac …. niste clatite :):)

Ingrediente :

  • 2kg cirese
  • 1.5 kg zahar
  • zeama de la o lamaie
  1. Spalati bine ciresele, apoi le curatati de samburi .Puneti ciresele curatate intr-o oala mai larga, adaugati zaharul si zeama de lamaie si amestecati bine.Lasati dulceata sa fiarba la foc mic, circa o ora si jumatate.
  2. In timpul fierberii aveti grija sa luati spuma care se formeaza deasupra si amestecati mereu in dulceata.
  3. Pentru a incerca daca dulceata este gata , puneti o lingurita din dulceata pe o farfurioara fff rece , iar daca aceasta se intareste , inseamna ca este gata.Stingeti focul si lasati dulceata sa stea 5-10 minute.
  4. Puneti dulceata in borcanele spalate bine si sterilizate , apoi le inchideti ermetic , le intoarceti cu capacul in jos si le lasati 10 minute , dupa care le depozitati intr-un loc racoros.

Cu vointa si rabdare ,incet , incet , camara mea prinde culoare !!!

POFTA BUNA !!!

Publicitate

10 gânduri despre “Dulceata de cirese

  1. in topul preferintelor mele,dulceata de cirese ocupa locul 2,la egalitate cu cea de caise…
    primul loc e ocupat de cea de afine….
    imi place prezentarea…

  2. tu esti vesnic nemultumita de prezentari,insa e bine pentru ca asa te ambitionezi sa faci si mai mult si mai frumos.Lasa-ne pe noi ca te laudam pt ca avem ce.Astept un borcan cu placere 😀 Te pup draga mea:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s