Pate din carne de fazan


Daca am facut supica de fazan , trebuia sa fac ceva si cu morcovii si carnita din supica… asa ca… am facut acest pate de fazan care ne-a placut fff mult.

Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Laurei !!!

Ingrediente :

  • pieptul de fazan si pulpele , fierte din supa
  • 3-4 morcovi fierti , tot din supa
  • sare
  • piper
  • 1 vf de lingurita praf de curry
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 pachet unt cu 80% grasime
  1. Separati carnea de oase , o desfaceti fasii , apoi o dati prin masina de tocat carne impreuna cu morcovii.Data viitoare voi folosi blanderul pentru a avea un pate cu o textura mai fina .
  2. Puneti totul intr-un bol , condimentati cu sare , piper si praful de curry , adaugati untul si mustarul si amestecati bine pana obtineti o pasta .
  3. Bagati compozitia de pate la frigider pentru o ora .
  4. Ornati cu morcovi si boabe de piper , apoi serviti alaturi de rosii, castraveti si paine prajita .

POFTA BUNA !!!

Publicitate

13 gânduri despre “Pate din carne de fazan

  1. da intradevar aceasta reteta am gustato si eu si pot sa spun ca este foarte satioasa ,adica manci putin si tine de foame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s