Daca am facut supica de fazan , trebuia sa fac ceva si cu morcovii si carnita din supica… asa ca… am facut acest pate de fazan care ne-a placut fff mult.
Aceasta reteta am gasit-o pe blogul Laurei !!!
Ingrediente :
- pieptul de fazan si pulpele , fierte din supa
- 3-4 morcovi fierti , tot din supa
- sare
- piper
- 1 vf de lingurita praf de curry
- 1 lingura mustar
- 1/2 pachet unt cu 80% grasime
- Separati carnea de oase , o desfaceti fasii , apoi o dati prin masina de tocat carne impreuna cu morcovii.Data viitoare voi folosi blanderul pentru a avea un pate cu o textura mai fina .
- Puneti totul intr-un bol , condimentati cu sare , piper si praful de curry , adaugati untul si mustarul si amestecati bine pana obtineti o pasta .
- Bagati compozitia de pate la frigider pentru o ora .
- Ornati cu morcovi si boabe de piper , apoi serviti alaturi de rosii, castraveti si paine prajita .
POFTA BUNA !!!
Frumoasa prezentarea 🙂
Ma bucur mult ca ai incercat bunatatea asta de pateu!
Multumesc frumos !!!! Si eu ma bucur 😉
Pentru mine inseamna mult aprecierea ta !!!!!
vaiii,ma gandesc k ii asa bun:x:*
A fost asa bun … din pacate nu mai e :):):)
Foarte frumoasa prezentarea!
Pacat ca nu mai ai,da,chiar asa!
Sa-ti fi fost de bine! :*
ms frumos !!!!
mare pacat ca nu mai am, asteptam urmatorul fazan 😉
Foarte frumos!!! si cred ca si foarte bun!
Multumesc!!!!
Placerea de a manca incepe cu placerea de a privi !!! ;);)
cred si eu ca s-a terminat 🙂 ..o singura data am facut fazan si a trect repede ca si friptura 🙂
acum a fost prima data cand am facut , dar cu siguranta voi repeta reteta 🙂
da intradevar aceasta reteta am gustato si eu si pot sa spun ca este foarte satioasa ,adica manci putin si tine de foame
in loc fazan se poate cu pui?
Andy , sigur ca se poate !!!! 😉