Capsune in ciocolata


Proaspete ,aromate, dulci si racoritoare !!!

Ingrediente:

  • 500 g capsune mai maricele
  • 250 g ciocolata menaj
  • 20 -30 g bombonele pentru decor
  1. Se spala capsunele , se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Pentru a le trece prin ciocolata  trebuie neaparat sa aiba codite .
  2. Dupa ce s-au scurs de apa , luati servetele de hartie si  le stergeti usor pe fiecare .
  3. Ciocolata o rupeti patratele , o puneti intr-o craticioara mai mica  , craticioara pe care o tineti in apa fierbinte , pe foc , pana se topeste ciocolata.
  4. Scoateti craticioara din apa , o lasati un minut sa se raceasca , apoi treceti capsunele pe jumatate prin ciocolata , tinandu-le de codita , le tavaliti prin bombonele , apoi le aranjati pe o farfurie si le dati la frigider pentru o ora.

POFTA BUNA !!!!

Publicitate

5 gânduri despre “Capsune in ciocolata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s