Pulpe de pui la cuptor


Ingrediente :

  • 8-10 pulpe superioare de pui
  • 5-6 linguri ulei de dovleac
  • 4 catei usturoi
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • boabe de piper
  • ulei ptr prajit
  1. Spalati pulpele , apoi le scurgeti bine de apa si le stergeti cu un prosop de hartie.
  2. Intr-un castronel , faceti o pasta din usturoiul ras pe razatoarea mica , uleiul de dovleac , sarea, piperul, boiaua si rozmarinul.Amestecati bine pana devine o pasta omogena.
  3. Puneti pulpele intr-o tava unsa cu ulei , apoi ungeti pulpele pe ambele parti cu pasta obtinuta .Presarati cateva boabe de piper , adaugati 100-150 ml apa ( apa o adaugati pe margine in tava  avand grija sa ramana condimentele pe pulpe ) . Stropiti pulpele cu putin ulei , acoperiti tava cu o folie de aluminiu si dati totul la cuptor circa 30 de minute.Din cand in cand scoateti tava si stropiti pulpele cu uleiul din tava.
  4. Cand pulpele sunt aproape gata , luati folia si le lasati descoperite circa 10-15 minute pentru a se rumeni.Serviti alaturi de cartofi noi .

POFTA BUNA !!!!!!!!!!!!

Anunțuri
Articol anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: