Ananas marinat si caramelizat in visinata


Ingrediente :

  • 1 ananas
  • 6 linguri visinata
  • 80 g zahar pudra
  • zeama de la doua lamai
  • 60 g unt
  • cirese si frunzulite de menta ptr decor
  1. Ananasul se curata de coaja si se taie in 6-7 felii mari , eliminand miezul de la centrul fiecarei felii.Feliile se pun intr-un castron si se marineaza in visinata cu zahar si zeama de lamaie.Se lasa la frigider 1-2 ore.
  2. Se preincalzeste cuptorul . Feliile de ananas se scurg cu grija si se pun intr-o tava unsa cu unt.Se rumenesc 10-15 minute intorcandu-le pe fiecare parte si presarand peste ele marinata , pana ce se caramelizeaza foarte bine.Lasati ananasul sa se raceasca.
  3. Serviti ananasul alaturi de inghetata,decorandu-l cu cirese si stropindu-l cu siropul din tava.

POFTA BUNA !!!

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: