Piersici coapte



Ingrediente :

  • 12 piersici
  • 40 g unt
  • menta
  • 30 g zahar pudra
  • 1 lamaie
  • 1 mandarina
  • 1 lingura ulei masline
  1. Spalati piersicile , apoi pe fiecare piersica se fac incizii in forma de X , adanci pana la samburi.Piersicile se pun intr-o tava rotunda, una langa alta.Se presara pe fiecare piersica bucatele de unt , se pudreaza cu  zaharul , apoi se presara firicele de menta.
  2. Separat, se rade coaja de la lamaie , apoi stoarceti lamaia si mandarina.Sucul rezultat se toarna peste piersici , se adauga uleiul de masline , apoi adaugam 6 linguri de apa si presaram coaja de lamaie.Se coc 25 de minute in cuptorul preincalzit .In acest timp , scoateti de cateva ori tava din cuptor si stropiti piersicile cu siropul din tava.
  3. Scoateti piersicile pe o farfurie , apoi turnati sosul peste ele si serviti . Ornati cu frunzulite de menta .

POFTA BUNA !!!

Anunțuri
Articol anterior
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. rapid si bun!!!

    Răspunde
  2. aammaa

     /  9 Mai 2011

    mmmmmmm

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: