Stufat de pui


Pentru cei care nu papa carnita de miel ( stufatul se face din carnita de miel ) …  si pentru ca se apropie sarbatorile Pascale  , puteti opta pentru un stufat delicios din carnita de pui …

Ingrediente :

  • 700 g carne pui ( eu am folosit pulpe dezosate )
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 3 linguri bulion
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei
  1. Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o tigaie si prajim carnea de pui taiata bucati  si condimentata cu sare si piper , circa 15 minute .
  2. Spalam ceapa si usturoiul , apoi le taiem bucatele mai mari ( 2 cm ) si le calim in uleiul ramas pana se inmoaie putin.
  3. Punem ceapa calita peste carne , adaugam o cana de apa si lasam totul pe foc pana carnea este aproape gata.
  4. Separat , intr-o cana , punem bulionul , faina si 2-3  linguri de apa , omogenizam bine , apoi turnam peste carne si mai lasam sa dea cateva clocote.

POFTA BUNA !!!!

6 gânduri despre “Stufat de pui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s