Chiftele berlineze


Ingrediente :

  • 500 g tocata de pui ( sau carne tocata mixta )
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 chifle tari
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de boia dulce
  • ulei pentru prajit
  1. Se inmoaie chiflele in apa rece , circa 10 minute.Se storc bine , apoi se amesteca cu carnea tocata.
  2. Taiati ceapa marunt si impreuna cu oul se incorporeaza in compozitia de carne tocata. Se condimenteaza cu sare , piper si boia , apoi amestecati bine compozitia .
  3. Cu mainile umezite formati chiftele plate .Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti chiftelele pe ambele parti pana se rumenesc. Serviti alaturi de o garnitura de cartofi si salata verde .

POFTA BUNA !!!

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. marina

     /  17 Aprilie 2011

    buna papica…si usoara…mai ales ca tu faci chiftelutzele din piept de pui…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: