Ciorba de pui


O ciorbita ” usoara”  si delicioasa !!

Ingrediente :

  • 400 g piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri ulei de masline
  • 3-4 cartofi
  • 50 g  paste fainoase ( mici )
  • sare
  • patrunjel tocat
  1. Se spala pieptul de pui si se taie cubulete , apoi il punem la fiert intr-o oala cu apa ,  in care  adaugam si  putina sare. Se aduna spuma si  lasam sa fiarba 10 minute.
  2. Separat , tocam  morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina, ardeiul si ceapa , apoi  le calim in uleiul incins , circa 5 minute.Adaugam legumele calite peste carne si lasam totul sa fiarba 10-15 minute .
  3. Verificam daca sunt aproape fierte legumele , apoi adaugam ceapa verde taiata  rondele , cartofii  taiati cubulete  si  pastele mici ( puteti folosi cus- cus  ) si mai lasam totul la fiert , circa 10-15  minute. Daca preferati ciorbitele acrisoare , puteti adauga si bors. Potriviti de sare , adaugati patrunjelul tocat si serviti cu smantana sau ardei iute.

POFTA BUNA !!

Anunțuri
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Andda

     /  2 Aprilie 2011

    ffff gustoasa,am papat si pot sa confirm lucrul asta:*

    Răspunde
  2. mangu iliuta

     /  6 Aprilie 2011

    eu nu am papat dar imi place cum arata

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: