Aripioare cu mazare


Mazare – marar …..  combinatia perfecta !! ….. ador mazarea , dar o astept proaspata , din gradina … iar mirosul de marar … nu are egal !!

Ingrediente :

  • 600 g aripioare de pui
  • 800 g mazare
  • 1 ardei capia , rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 legatura de marar
  • 5-6 linguri ulei masline
  1. Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie , apoi calim ceapa si ardeiul, circa 10 minute.
  2. Se adauga aripioarele , presaram putina sare si lasam sa se inabuse totul , inca 10 minute . Adaugam mazarea ,  apa cat sa acopere totul  si lasam sa fiarba .
  3. Cand aripiorele si mazarea sunt fierte , dupa preferinta putem ingrosa putin mancarica cu 2 linguri de faina dizolvata in putina apa  , adaugam mararul  tocat  , lasam sa mai dea un clocot , apoi servim.

POFTA BUNA !!!

 

 

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

  1. marina

     /  31 Martie 2011

    sunt de acord cu tine,Adina…..e combinatia perfecta..marar …mazare…si mirosul e imbietor,aromat…nota 10….

    Răspunde
  2. Andda

     /  31 Martie 2011

    mi-ai facut o poftaaaaaa:X:)):*

    Răspunde
  3. mangu iliuta

     /  6 Aprilie 2011

    foarte fain

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: