Mazare – marar ….. combinatia perfecta !! ….. ador mazarea , dar o astept proaspata , din gradina … iar mirosul de marar … nu are egal !!
Ingrediente :
- 600 g aripioare de pui
- 800 g mazare
- 1 ardei capia , rosu
- 1 ceapa
- sare
- 1 legatura de marar
- 5-6 linguri ulei masline
- Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Se incinge uleiul intr-o tigaie , apoi calim ceapa si ardeiul, circa 10 minute.
- Se adauga aripioarele , presaram putina sare si lasam sa se inabuse totul , inca 10 minute . Adaugam mazarea , apa cat sa acopere totul si lasam sa fiarba .
- Cand aripiorele si mazarea sunt fierte , dupa preferinta putem ingrosa putin mancarica cu 2 linguri de faina dizolvata in putina apa , adaugam mararul tocat , lasam sa mai dea un clocot , apoi servim.
POFTA BUNA !!!
sunt de acord cu tine,Adina…..e combinatia perfecta..marar …mazare…si mirosul e imbietor,aromat…nota 10….
ms !!
mi-ai facut o poftaaaaaa:X:)):*
pofta de ce ? :):):)
foarte fain