Piept de pui in crusta de fulgi de porumb


Ingrediente :

  • 500 g piept de pui
  • 100 -150 g fulgi de porumb
  • 200 g faina
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • ulei pentru prajit
  1. Spalati pieptul de pui ,  taiati-l pe lungime in bucati potrivite, apoi condimentati-l cu sare si piper .
  2. Fulgii  de porumb se sfarama si se pun pe o farfurie.Pe o alta farfurie punem  faina.Batem ouale bine, apoi tavalim bucatile de piept prin faina , apoi in oul batut si la urma prin fulgii de porumb , dupa care le prajim in ulei pe fiecare parte pana fulgii se rumenesc putin.
  3. Serviti alaturi de piure de cartofi si muraturi.

POFTA BUNA !!!

 

 

5 gânduri despre “Piept de pui in crusta de fulgi de porumb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s