Mamaliga prajita cu ciuperci


Ingrediente:

  • 500 g ciuperci champignon brune
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • mamaliga rece
  • patrunjel pentru ornat
  1. Pregatiti o portie de mamaliga dintr-un litru de apa , 350 g malai si sare dupa gust. Cand este fiarta , turnati mamaliga intr-o forma de chec si lasati-o sa se raceasca bine (o puteti prepara dimineata , o puneti la frigider , iar seara o serviti prajita ).
  2. Spalati ciupercile, lasati-le la scurs , apoi le taiati feliute.
  3. Intr-o tigaie, caliti usturoiul  tocat marunt in 3-4 linguri de ulei , pana se rumeneste putin.Adaugam ciupercile si lasam totul la inabusit , circa 10 minute.Sarati si piperati.
  4. In alta tigaie , incingeti uleiul , puneti la prajit mamaliga taiata  bucati in functie de preferinta , intorcandu-le pe o parte si pe alta ,  si lasandu-le cateva minute sa se  prajeasca.
  5. Pe  fiecare felie de mamaliga  puneti din compozitia de ciuperci ,ornati cu patrunjel si serviti fierbinte .

POFTA BUNA !!!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. marina

     /  21 Martie 2011

    eeeee,asta e special pentru mine….super ….ms…

    Răspunde
  2. asa este Marina …de aceea am si pastrat secretul 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: