Ciorba de iepure


Ingrediente:

  • 600 g carne de iepure
  • o ceapa
  • o gulie
  • 1 ardei
  • 3-4 rosii decojite
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • 2 oua
  1. Carnea de iepure se pune la fiert la foc mediu , avand grija sa se ia spuma. In acest timp curatam legumele si le taiem maruntel .Intr-o tigaie calim 2-3 minute ceapa, adaugam morcovii,ardeiul si gulia , le mai calim cateva minute pe toate , apoi punem rosiile decojite si taiate cubulete , amestecam bine si adaugam totul in ciorbita.
  2. Se lasa totul la fiert . Cartofii , taiati cubulete  se adauga cand este aproape fiarta carnea.Cand totul este fiert,se bat ouale , se adauga in ciorba si se lasa sa mai dea un clocot.Se condimenteaza cu sare si piper , apoi se orneaza cu patrunjel tocat.
  3. Se poate servi cu smantana .Eu de data aceasta am preferat sa nu schimb gustul ciorbei si am servit-o fara smantana …

POFTA BUNA !!!

 

Anunțuri
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. marina

     /  9 Martie 2011

    banuiesc ca ciorbita e deliciosa…
    insa,de data asta,apreciez decorul…
    frumos !!!!!

    Răspunde
  2. mangu iliuta

     /  10 Martie 2011

    mie imi place ciorba

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: