Conopida gratinata cu piept de pui


Ingrediente :

  • 1 conopida potrivita
  • 500 g cartofi
  • 400 g piept de pui
  • 400 g smantana
  • 3 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  1. Curatati cartofii si conopida (cartofii ii taiati cubulete iar conopida o  desfaceti buchetele),  si  puneti  totul la fiert  in apa cu putina sare,  6-8  minute.
  2. Spalati pieptul de pui, taiati-l cubulete si caliti-l in jumatate din cantitatea de unt , apoi condimentati.Separat, intr-un castronel, bateti ouale cu smantana si adaugati putina sare si piper.
  3. Ungeti o tava cu untul ramas, asezati conopida si cartofii (scurse bine ),pieptul de pui calit si condimentat,turnati compozitia de oua si smantana si presarati deasupra cascavalul ras.
  4. Bagati tava in cuptorul incalzit dinainte si lasati 30 de minute, pana se rumeneste totul .

POFTA BUNA !!!!

5 gânduri despre “Conopida gratinata cu piept de pui

  1. arata super totul si minunat,chiar acum ma duc sa fac aceasta reteta ca deja ii simnt gustul si arata minunat si am sa le incerc pe toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s