Conopida gratinata cu piept de pui


Ingrediente :

  • 1 conopida potrivita
  • 500 g cartofi
  • 400 g piept de pui
  • 400 g smantana
  • 3 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  1. Curatati cartofii si conopida (cartofii ii taiati cubulete iar conopida o  desfaceti buchetele),  si  puneti  totul la fiert  in apa cu putina sare,  6-8  minute.
  2. Spalati pieptul de pui, taiati-l cubulete si caliti-l in jumatate din cantitatea de unt , apoi condimentati.Separat, intr-un castronel, bateti ouale cu smantana si adaugati putina sare si piper.
  3. Ungeti o tava cu untul ramas, asezati conopida si cartofii (scurse bine ),pieptul de pui calit si condimentat,turnati compozitia de oua si smantana si presarati deasupra cascavalul ras.
  4. Bagati tava in cuptorul incalzit dinainte si lasati 30 de minute, pana se rumeneste totul .

POFTA BUNA !!!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

  1. marina

     /  3 Martie 2011

    oooooo,super bun si usor de facut…
    pentru incepatori…

    Răspunde
  2. mangu iliuta

     /  10 Martie 2011

    arata bine

    Răspunde
  3. SEMIDA

     /  14 Martie 2011

    arata super totul si minunat,chiar acum ma duc sa fac aceasta reteta ca deja ii simnt gustul si arata minunat si am sa le incerc pe toate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: