Omleta cu praz si ciuperci


Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 30 g unt
  • 1/2 praz
  • 5-6 ciupercute potrivite
  • 120 ml lapte sau smantana subtire
  • 6 oua
  • sare
  1. Ungeti cu unt o tava rotunda .In aceasta , imprastiati rondelele de praz si ciupercutele taiate .Pastrati cateva feliute de ciupercute si rondele de praz ptr ornat.Bagati tava in cuptorul incins si coaceti 4-5 minute.
  2. Spargeti ouale intr-un castron , adaugati laptele sau smantana, sarea si piperul si bateti-le bine.
  3. Scoate-ti tava din cuptor si turnati cu grija compozitia pe baza de oua peste praz si ciuperci.Coaceti totul 15 minute.Scoate-ti din nou tava , aranjati rondelele de praz si feliutele de ciupercute (cele care le-ati pastrat ptr ornat) si mai coaceti 5 minute totul.Cand omleta este gata, serviti-o calda cu rosii cherry si painica prajita .

POFTA BUNA !!!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

  1. marina

     /  26 Februarie 2011

    mmmmm,delicios….
    esti experta in omlete….

    Răspunde
  2. mangu iliuta

     /  28 Februarie 2011

    woww o nebunie o explozie de arome acolo extraordinar

    Răspunde
  1. Omleta cu rucola si branza « Cat's kitchen
  2. Omleta din oua de prepelita cu cas si praz | Cat's kitchen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: