Pulpe dezosate cu cartofi,usturoi si rozmarin


Un pranz colorat !!!

Ingrediente:

  • 800 g pulpe pui dezosate
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 g unt sau ulei
  • 1 kg cartofi
  • 10 catei de usturoi
  • sare,piper si ulei ptr prajit
  • rozmarin uscat
  1. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper si boia.Intr-o tigaie se topeste jumatate din unt, se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti, adaugand  din cand in cand cate putin din untul ramas.
  2. Separat se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.Se pun intr-o tava , se sareaza putin , se stropesc cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute.Scoatem tava din cuptor , punem cateii de usturoi taiati pe jumatate, presaram rozmarinul, adaugam sare daca mai este nevoie si piperam . Amestecam usor totul si dam la cuptor din nou pana cartofii se rumenesc putin.Cand totul este gata, serviti cu salata de telina .

POFTA BUNA !!!!!

5 gânduri despre “Pulpe dezosate cu cartofi,usturoi si rozmarin

  1. magda,buna !sunt o admiratoare a acestor retete,vreau sa-ti spun,ca am facut si eu reteta ta de briose cu dovlecel,doar ca eu nu am avut tava speciala de briose,dar am pus compozitia intr-o tava de chec!
    excelente mi-au iesit!
    multumesc pt. retete!

  2. Buna,
    Ma bucur ca-ti plac aceste retete si ca ai gasit ceva pe gustul tau , sper sa mai gasesti … cat despre briosele cu dovlecei sunt delicioase si simplu de facut … bravooo ptr reusita !! :):)
    Te astept pe blog cu drag oricand !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s