Ciuperci umplute


Ingrediente:

  • 6 ciuperci champignon ( marisoare)
  • 100 g paste cus cus
  • 1 ceapa potrivita ( sau praz )
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel si marar
  1. Ciupercile se spala si se separa de codite, care apoi se taie cubulete mici.Ceapa si ardeiul  se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei.Se adauga cubuletele de ciuperci si se mai calesc 5 minute.
  2. Intre timp se fierbe cus-cusul.Cand este fiert se strecoara si se adauga peste legumele calite . Condimentati cu  sare si piper dupa gust, apoi adaugati patrunjelul si mararul si  amestecati usor.
  3. Umplutura se aseaza in ciupercute , se acopera cu cascaval ras , se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt (sau puteti pune hartie ptr copt ) si se dau la cuptor pentru 20 minute.

POFTA BUNA !!!!!!!!!!

18 gânduri despre “Ciuperci umplute

  1. deci,draga mea,in sfarsit a venit randul ciupercutzelor…
    sunt un deliciu total..cred ca o sa fac saptamanal cate o portie,caci ai mei sunt in extaz total….ffffff bune…ms. pentru reteta…

  2. adinus,astazi gatesc din nou ciupercutze…de fapt, sunt deja la cuptor,am intrat ca nu mai stiam daca trebuie si verdeata….acum ma delectez cu restul de compozitie ce mi-a ramas care si asa e buna…ms

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s