Flori si fluturasi


Flori by Adina ….. fluturasi by Marina …….

Ingrediente :

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de sare
  • 300 g faina
  • 20 g pulbere cacao
  • 100 g dulceata de caise
  • 50 g nuca cocos
  1. Untul se amesteca cu zaharul pudra intr-un castron, pana devine spuma.Se adauga oul,sarea , faina cernuta si pulberea de cacao.Se framanta bine pana se omogenizeaza totul.Aluatul se inveleste in folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca in frigider circa o ora.
  2. Suprafata de lucru se presara cu faina si se intinde aluatul.Cu o forma se decupeaza floricele.Strangeti restul de aluat,framantati-l si intindeti o alta foaie.Floricelele se pun pe o tava bine unsa ( sau o tava in care puneti hartie ptr copt ) si se dau la cuptor circa 10-15  minute.
  3. Dupa ce s-au racit complet, asezati fata in fata o floricica intreaga cu una decupata la mijloc  si le lipiti cu dulceata.Pe floricica care este deasupra puneti inca un strat subtire de dulceata apoi presarati nuca de cocos.

POFTA BUNA !!!!

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

7 comentarii

  1. marina

     /  18 Februarie 2011

    ooooo,frumos-frumos….deci am contribuit si eu cu ceva la munca ta…

    Răspunde
  2. multumesc ptr asta !!!!!maine aduc fursecuri 😉

    Răspunde
  3. marina

     /  18 Februarie 2011

    vreau sa vad si ciupercutele….pacat ca nu sunt comestibili si fluturasii….sa stii ca vreau si eu o ciuperca , o floare si un pui…

    Răspunde
  4. Andda

     /  19 Februarie 2011

    foarte frumosi fluturasii,si floricele ff gustoase:X

    Răspunde
  5. marina

     /  19 Februarie 2011

    mmmmm,delicioase…pot spune cu siguranta,caci le-am gustat….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: