Un rasfat al gustului !!!!
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc ( cca 700-800 g )
- 1 borcan compot de visine ( 720 g)
- 1 lingura zahar
- 1 vf de cutit praf de scortisoara
- 1 lingura visinata
- 2 linguri faina
- 100 g unt sau ulei pentru prajit
- sare
- piper
- Visinele se lasa sa se scurga.Sucul se pune la fiert cu zaharul,scortisoara si visinata.Se amesteca faina cu putina apa si se leaga sucul de visine.Se adauga visinele si se lasa sa fiarba cateva minute la foc mic.
- Untul ( sau uleiul )se pune la incins intr-o tigaie si se prajeste carnea la foc mic pe ambele parti, apoi se sareaza , se pipereaza si se pastreaza la cald intr-un vas acoperit.Se serveste cu piure de cartofi si sos de visine.
POFTA BUNA !!!!
de fiecare data cand intru,gasesc cate o delicatesa noua…se vede ca-ti place sa gatesti….
imi place ffff mult … pacat ca nu am atata timp ca sa fac cate vreau 😦 …ms de vizita 😉
fataaaaa,vrei sa ne omori?:| numa bunatati faci, si sper sa calc si eu pe urmele tale :)):*pusy
M-as bucura enorm sa prinzi drag si sa faci ce fac eu ;)pussyyy
[…] Cotlet de porc cu sos de visine […]