Pere fierte in vin


Ingrediente :

  • 4 pere
  • coaja de la o portocala
  • coaja de la o lamaie
  • 2 cani vin rosu
  • 75 g zahar
  • 1/2  lingurita scortisoara
  1. Perele se curata de coaja , lasandu-le intregi si pastrand codita.Coaja de citrice se opareste cateva minute, apoi se lasa la o parte.
  2. Intr-o cratita adanca se pun vinul si zaharul si se da un clocot.Se adauga scortisoara,coaja de citrice si perele.Se lasa sa fiarba  5-10 minute, pana ce fructele se inmoaie.
  3. Se ia de pe foc si se lasa la rece pana ce se servesc.

POFTA BUNA !!!!!

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: