Ghiveci cu chiftelute de pui


Ingrediente pentru 4 persoane :

  • 8 linguri ulei masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei grasi (rosu si galben)
  • 10 rosii cherry, taiate in doua
  • 200 g ciuperci champignon ( eu am folosit brune )
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper
  • 500 g piept de pui macinat
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • 50 g faina
  1. Intr-o cratita mare,incingeti 4 linguri ulei,prajiti putin usturoiul si ceapa  tocate marunt, apoi adaugati ardeiul si ciupercile taiate felii si rosile cherry.Sarati si piperati, apoi amestecati si lasati la foc mic 20 de minute.
  2. Intre timp, puneti intr-un castron pieptul de pui cu pesmetul oul,patrunjelul, putina sare si piper si amestecati bine.Formati chiftelutele si tavaliti-le prin faina.Incingeti restul de ulei intr-o tigaie si prajiti putin chiftelutele.
  3. Puneti-le peste legume , amestecati usor si mai lasati pe foc 15 minute.Cand este gata ,presarati patrunjel si serviti imediat.

 

                                                POFTA BUNA !!!!!

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

1 comentariu

  1. ILIUTA

     /  3 Februarie 2011

    Arata bine,sunt sigur ca si au un gust delicios

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: