Ingrediente :
- 1 praz
- 5 linguri pesmet
- 2 cepe potrivite
- 1 morcov
- 2 rosii
- 200 g ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 6 linguri ulei
- 2 linguri patrunjel tocat
- 2 oua
- sare
- piper
- 800 g file de piept de pui sau curcan
- 250 ml supa
- 100 ml vin alb
- Se curata prazul,se spala si se taie fasii.Se taie felii ceapa,ardeiul, morcovul betisoare, iar rosiile se taie in opt.Se curata ciupercile si se toaca marunt.
- Se caleste prazul si ardeiul in doua linguri de ulei cca 3 minute,amestecand.Se amesteca intr-un castron cu ciupercile , patrunjelul,pesmetul si ouale, se adauga sare si piper .
- Carnea se bate ca pe snitele , se condimenteaza ,apoi se pune cate o lingura din compozitie pe fiecare felie de carne, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.Dupa ce sunt gata rulourile , le prajiti in uleiul ramas cca 2 minute pe fiecare parte.
- Peste rulouri se adauga ceapa, morcovii si se mai lasa 3 minute. Se adauga rosiile si se toarna supa si vinul.Se inabusa totul la cuptor cca 60 min.
- Cand sunt gata, se scot rulourile din tava, sosul se mixeaza si se potriveste de sare si piper .
Eu le-am servit cu chiftelute de cartofi .
POFTA BUNA !!!!!!!
fffff bun, va spun pt ca am mancat:D
Andda,nu ne face in ciuda….noi nu am mancat,dar o sa incercam si noi(eu)….asta mi se pare mai greu
termina cu prostiile, nu e greu, daca vrei cu adevarat sa faci, faci!!!!!
marina ce mi-a placut ca ai scris Andda cu doi „d”:))) lasa k poti face si tu reteta asta,te strofoci :*