Un mic dejun perfect !!!!!
Ingrediente :
Pentru briose :
- 3 oua intregi
- 2 galbenusuri ( cele care raman de la crema de cocos )
- 125 g smantana lichida
- 100 g unt topit
- 150 g zahar
- 2 linguri cacao
- 1 praf copt
- esenta de rom
- 250 g faina
Pentru crema :
- 2 albusuri
- 100 g fulgi de cocos
- 9 linguri zahar tos
- esenta de rom
- Pentru briose – separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile cu zaharul,adaugam galbenusurile,smantana si untul topit.
- Separat amestecam ingredientele uscate – faina,cacaua si praful de copt, apoi mixam cele doua amestecuri .
- Pentru crema – batem albusurile cu zaharul, adaugam nuca de cocos, esenta si amestecam bine pana rezulta o pasta groasa.
- Turnam putin aluat in forme, punem cate o lingurita de crema si acoperim din nou cu un strat de aluat :
Bagam tava la cuptor pentru 15-20 minute.Cand sunt gata , le lasam sa se raceasca si le stropim cu glazura alba , apoi presaram niste fulgi de cocos.
POFTA BUNA !!!!
Cum apar numa ce-am fost in bucatarie si cand m-am intors,pac briosa a aparut
dap, dupa cum vezi… nu prea stau degeaba , mereu fac cate ceva…
Abia apuc sa mananc maine:X ce bine arata
maine papi altceva si mai bun 😉
mmmmmmm…. abia astept sa vina putin timp liber sa incerc si eu una din retele tale : )
m-as bucura mult sa le incerci 😉